Aanbod :

Dansmix ( 6 t/m 9 jaar )

Per jaar € 340,- ; Per maand € 34,- (10 termijnen)

Weet je nog niet welke stijl je het leukste vindt of het meest bij jou past? In deze lessen maak je kennis met alle basis dansstijlen. Tijdens de dansmix les worden alle basis danstechnieken behandeld en geoefend. De les start met een warming up, gevolgd door een aantal oefeningen en afsluitend een choreografie/combinatie. Kan jij niet stilzitten zodra er muziek op staat en ben je op zoek naar een les waar je jezelf fysiek kan uiten? Dan is deze les geschikt voor je!

Dansmix
Dansmix
Modern Jazz
Modern Jazz
Modern jazz ( 9 t/m 12 jaar; 12 t/m 18 jaar )

Per jaar € 340,- ; Per maand € 34,- (10 termijnen)

Tijdens de Modern Jazz les worden alle moderne basistechnieken behandeld en geoefend die de basis vormen voor Modern Jazz met als trefwoorden beweging, dynamiek, ruimtegebruik, ademhaling, vrijheid en creativiteit. De les start met een warming up, gevolgd door een aantal oefeningen en afsluitend een choreografie/combinatie. In deze les leer je hoe je je lichaam op verschillende manieren kunt bewegen en gebruiken. Je leert ook hoe je dynamiek toevoegt aan je dans en hoe je de ruimte om je heen optimaal benut. Ademhaling is een belangrijk onderdeel, omdat het je helpt om in balans te blijven en een goede controle over je lichaam te hebben. Deze les geeft je de vrijheid om je eigen creativiteit te uiten en je eigen stijl te ontwikkelen. Het is een energieke en inspirerende les waarin je jezelf kunt uitdagen en nieuwe uitdrukkingen kunt ontdekken.

Promotiegroepen
Promotiegroepen
Promotiegroepen
( Promotiegroep 1: 8 t/m 12 jaar ; Promotiegroep 2: 12 t/m 16 jaar)

Per jaar € 390,- ; Per maand € 39,- (10 termijnen)

Onze promotiegroepen zijn selectiegroepen en bestaan uit talentvolle dansers met een passie voor dans. De leerlingen zijn gemotiveerd en willen graag verder ontwikkelen in dans. Wij hebben hierin 2 verschillende leeftijdscategorieën, vanaf 8 jaar tot 16 jaar. Onze choreografieën combineren de elegante elementen van klassiek ballet met de dynamiek van moderne dans. Bovendien nodigen we vaak gastdocenten uit om workshops te geven in diverse dansstijlen. Dit betekent dat je niet alleen kunt groeien in jouw favoriete stijl, maar ook kunt experimenteren en nieuwe bewegingen kunt ontdekken.

*Let op! Deze groep is voor geselecteerde leerlingen en deelname is enkel op uitnodiging/bevestiging van de betreffende docent toegestaan.

Privélessen ( alle leeftijden )

60 min € 70,- ; 90 min € 100,

Ben je op zoek naar een personal trainer om jouw dansdoelen te bereiken, jouw danspassie verder te ontwikkelen of zelfs professioneel danser worden? Of je nu jong of oud bent, wij bieden privélessen zodat iedereen kan genieten van de magie van dans! We begrijpen dat iedereen uniek is, daarom personaliseren we de lessen volledig op basis van jouw behoeften en omstandigheden. Of je nu een beginner bent die zijn eerste pasjes wil zetten of een gevorderde danser die zijn techniek wil verfijnen, ons enthousiaste team staat klaar om jouw talent te laten stralen. Sluit je aan bij onze dansfamilie en ontdek de magie van beweging bij KleGo Dance Academy!