Over ons:

Welkom bij onze allround ballet- en dansschool, waar plezier, techniek en discipline samenkomen! Met een jarenlange ervaring en een uitgebreid opleidingsportfolio is KleGo Dance Academy de ultieme bestemming voor zowel klassiek ballet als hedendaagse dans!

Wat ons onderscheidt van andere dansscholen is onze toewijding om onze leerlingen te laten groeien, niet alleen als dansers maar ook als individuen. Bij KleGo Dance Academy geloven we dat dans niet alleen gaat om het aanleren van bewegingen, maar ook om het ontdekken van innerlijke kracht en expressie. Met zowel privé- als groepslessen bieden wij een persoonlijke en gezellige sfeer aan om aan jouw behoeften te voldoen. Stap binnen in onze warme en gezellige studio, waar je de elegantie van ballet en de energie van verschillende dansstijlen kunt ervaren. Ontdek de magie van ballet en dans samen met ons enthousiaste team van professionele docenten! Of je nu een beginnende danser bent die zijn eerste pirouette maakt of een gevorderde performer die zijn techniek wil verfijnen, KleGo Dance Academy staat klaar om je te begeleiden op jouw unieke dansreis!

Klea Golikja

KleGo Dance Academy is door een gepassioneerde professionele ballerina, dansdocent en dansondernemer opgericht : Klea Golikja. Klea is een professionele ballerina afgestudeerd aan de Nationale Ballet School in Albanië, waar zij is opgeleid in de Vaganova stijl. Een techniek waarbij elegantie en technische precisie hand in hand gaan. In 2016 heeft Klea zichzelf als student( Bachelor Dance, Codarts, Rotterdam) in Nederland bevestigd waar zij na drie jaar gestopt is vanwege een blessure aan haar enkel. Met haar jarenlange ervaring in ballet en unieke dansopleidingen in zowel Albanië als Nederland, is Klea uitgegroeid tot haar eigen allround dansschool - KleGo Dance Academy in Rotterdam, Zoetermeer en omstreken.

KLEA GOLIKJA

Professionele ballerina, Dansdocent , Dansondernemer, Oprichtster

Klea Golikja
Klea Golikja